معرفی کسب و کار تعمیرات موبایل
تلفن های همراه پر استفاده ترین وسایل ارتباطی در دنیا می باشند که می توان گفت تقربیاً همه افراد بالغ دنیا دارای تلفن همراه یا موبیال می باشند. البته امروزه با فراگیر شدن ویروس کرونا کلاس های دانش آموزان نیز به صورت مجازی برگزار می شود بنابراین می توان گفت که در آینده حتی کودکان خوردسال نیز تلفن همراه خواهند داشت.
فهرست مطالب
معرفی شغل تعمیرات موبایل
امروزه با پیشرفت موبایل های هوشمند فعالیت های زیادی با کمک این وسایل انجام می شود که برخی از آنها عبارتند از :
- پرداخت قبوض مختلف
- پرداخت اقساط
- انتقال وجه
- ایجاد ارتباط صوتی و تصویری
- تبلیغات
- فعالیت در بورس
- شرکت در کلاس های آنلاین مدارس
- بازی و سرگرمی
- یادگیری
- و ....
با توجه به اینکه موبایل ها نیز در دسته وسایل الکترونیکی قرار دارند، حتم روزی نیاز به تعمیر خواهند داشت و با توجه به گسترش تلفن های هوشمند در بین مردم سرتاسر دنیا روز به روز نیاز به تعمیرکار گوشی های همراه زیاد خواهد شد.
امروزه تعمیرات تلفن همراه یکی از پر درآمد ترین کسب و کارهای فنی می باشد. و نیاز به تعمیرکار در سراسر دنیا احساس می شود. به افراد متخصصی که موبایل ها را تعمیر می کنند، تعمیرکار موبایل می گویند.
برای تعمیرکار موبایل شدن از کجا شروع کنم ؟
آموزشگاه های زیادی در حال ارائه دوره های آموزشی تعمیرات موبایل هستند که یکی از معروف ترین و معتبرترین آنها، سازمان فنی و حرفه ایی کشور می باشد که در پایان دوره به شما گواهی معتبر خواهند داد.
همچنین می توانید از اینترنت نیز به عنوان یک ابزار کمکی استفاده کرده و آموزشها و سوالات تخصصی خود را از افرادی که در این حوزه کار میکنند بپرسید.
بعد از اینکه دوره های آموزشی مختلف را طی کردید می توانید به عنوان تعمیرکار موبایل کار خود را شروع کنید که البته پیشنهاد متخصصین این بخش به شما این است که در ابتدای کار با تعمیرات جزئی کار خود را آغاز نمایید.
سرمایه اولیه مورد نیزا برای این کار چقدر می باشد؟
سرمایه این کسب و کار همان دانش و تجربه شما و سپس ابزار کار شما می باشد. برای تهیه ابزار نیز حداقل 15 میلیون نیاز می باشد که البته می توانید با تعمیرات کوچک کار خود را شروع کرده و در کنار تعمیرات لوازم جانبی موبایل نیز بفروشید تا به مرور زمان هزینه خرید واسیل بیشتر را فراهم نمایید.
حتی برای شروع می توانید با فروشگاه های موبایل همکاری نمایید تا به این صورت هزینه اجراه فضای شما نیز خیلی کم شود.
چه ابزارهایی مورد نیاز کسب و کار تعمیرات موبایل می باشند؟
در زیر فهرست برخی از ابزارهای مورد نیاز این کسب و کار آورده شده:
- دستگاه هیتر بلور : از این دستگاه برای حرارت دادن به سطوح برد و تعویض قطعاتی همچون IC و ... استفاده می شود.
- هویه : اکثر ما با این وسیله آشنایی داریم و از هویه جهت انجام لحیم کاری پایه قطعات الکترونیکی و ... استفاده می شود.
- منبع تغذیه : یکی از مهمترین ابزار ها برای عیب یابی تلفن های همراه، منبع تغذیه می باشد. همچنین از این وسیله جهت روشن کردن موبایل بدون باتری استفاده می شود وشما با استفاده از آن می توانید ولتاژ های مختلف را تولید نمایید.
- پیچ گوشتی : این وسیله آشنا، پر استفاده ترین وسیله در تعمیرات می بایل می باشد که حتما به انوع مختلف آن جهت باز و بسته کردن قطعات مختلف موبایل نیاز دارید.
- پایه نگهدار : در واقع این نوع وسیله یک نوع گیره می باشد که به شما در هنگام تعمیر کمک می کند که وسایل را مهار کنید و با دقت بیشتر تعمیرات خود را انجام دهید.
- مولتی متر : یکی دیگر از مهمترین وسایل در کسب و کار تعمیرات مبایل، وسیله مولتی متر می باشد. از مولتی متر برای عیب یابی قطعاتی همچون خازنها ، مقاومت ها، دیود ها ، ترانسیستورها و ... استفاده می شود.
- و ....
وضعیت بازار کار تعمیرات موبایل
به طور کلی برای قطعات الکترونیکی مشکلاتی پیش می آید و همچنین با توجه به گسترده شدن استفاده از گوشی های هوشمند بازار کار تعمیرکاران موبایل نیز داغ تر می شود.
یک تعمیرکار خوب و با تجربه به طول میانگین 10 تا 15 میلیون تومان در ماه می تواند درآمد داشته باشد. همچنین تعمیرکارها می تواند قطعات را نیز خودشان به فروش برسانند و با این روش مشتری های بیشتری داشته باشند و کسب و کار خود را رونق ببخشند.
آینده بازار کاری این شغل روشن می باشد و همیشه یک تعیرکار خوب بیکار نمی ماند و با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژی گوشی های هوشمند، یک تعمیرکار خوب نیز می بایست دانش خود را به روز نماید و در این ضیمنه مطالعه داشته باشد.